Aankoop van Marconiplein 12 in Rotterdam

Samen met Creating Living Spaces heeft Leyten het kantoorgebouw aan Marconiplein 12 in Rotterdam verworven.

Recentelijk hebben wij Marconiplein 12 aangekocht samen met Creating Living Spaces. Dit opvallende kantoorgebouw, dat zich naast het metrostation Marconiplein bevindt, herbergt momenteel enkele organisaties en bedrijven. Wij kijken er naar uit om dit complex te transformeren en hiermee een bijdrage te leveren aan een levendig stedelijk centrum, dat fungeert als de hoofdentree tot Rotterdam West en M4H.

Het project behelst de toekomstige sloop van het verouderde kantoorgebouw en het aangrenzende parkeerterrein, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor een divers en veelzijdig stedelijk programma. De begane grond van het complex wordt omgevormd tot een levendige ruimte met diverse voorzieningen en werkruimten, terwijl het overige gedeelte wordt ontwikkeld tot woonruimte voor een aanzienlijk aantal Rotterdamse huishoudens.

De transformatie van Marconiplein 12 markeert een belangrijke mijlpaal in de stedelijke ontwikkeling van Rotterdam West en M4H. Het project draagt bij aan de ambitieuze plannen voor de groei van de stad en belooft de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van de omgeving aanzienlijk te verbeteren.

Beeldmateriaal: VenhoevenCS