Drie horecaruimtes in de Westewagenblokken opgeleverd aan de huurders

In de plint van de recent opgeleverde Westewagenblokken in het centrum Rotterdam zijn drie horecaruimtes op 1 mei jl. opgeleverd aan de betreffende huurders. De ruimtes zijn verhuurd aan Asian Glories, een in Rotterdam zeer bekend Aziatisch specialiteiten restaurant, Savor&Nosh, een modern grand-café volgens nieuw concept, en Chidoz, een fast-casual Mexicaans restaurant. Met deze drie zaken is in totaal 1.100 m² ingevuld. Er is momenteel nog één hoekunit van 130 m² beschikbaar voor horeca.

De woningen in de Westewagenblokken, betreffende 231 gemeubileerde studentenstudio’s onder de noemer Haavn, zijn in oktober 2022 opgeleverd en geheel verhuurd. Met het gemengde programma van studentenwoningen en hoogwaardige horecazaken wordt er flinke impuls gegeven aan de levendigheid in de Westewagenstraat en zorgt het voor een aantrekkelijke verbinding tussen de Meent en de Hoogstraat.

Bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten werd Leyten/Van Maren geadviseerd door Adhoc horecamakelaars. Ben je nog op zoek naar een geschikte ruimte om jouw horecazaak te openen in het centrum van Rotterdam? Neem contact met ons op via huren@leyten.nl of 010-4364033.